söndag 29 januari 2012

Uteritt på en söndags eftermiddag

For till stallet där vid två någon gång, mockade två boxar (tog sin tid då Nami är en förklädd gris ;) pratade med folk och inväntade min ridkamrat Sofia. När denne väl anlände gjorde vi i ordning pållarna och for ut på en tur. Idag red jag Emmet som är en väldigt trevlig typ, först ville han komma undan genom att arbeta i en hög stressig form så tog allt lugnt och sansat så han fick lite tid på sig och efter ett tag blev han alldeles mjuk och fin. Ute längs vägarna blev det mest skritt, men lite trav och galopp också.
Sedan hade vi tänkt rida i djupsnön på banan, men det visade sig att den var lite för djup så hästarna orkade knappt skritta, är det vinter i norrland så är det vinter på riktigt haha. Men blev lite galopparbete på den plogade delen av banan, bara rullade på i ett sansat tempo på en oval. Mycket trevlig häst där på slutet!

Så ja en hästig vecka blev det med tanke på att jag inte har någon egen häst, men måste säga att det är otroligt lärorikt att få prova på att rida så många olika hästar, så tänker ta varje tillfälle iakt!!
Har ingen bild på Emmuten så det fick bli en på damerna och jag från i sommras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar