söndag 8 januari 2012

Ligger Lågt

Skolan börjar på tisdag så det gäller att ta vara på morgondagen! Kommer vara i stallet några timmar då jag har Stanley och sedan ridlektion.

Fick förresten lite info om Stanlys liv som trav häst av hans ägare idag (taget från en artikel hon hittat på nätet):
"Stanley Bar på väg mot ny comeback
Den kapable och segervane V75-hästen Stanley Bar har inte varit synlig i tävlingssammanhang sedan i juli i fjol. Men nu närmar han sig ännu en comeback.
I tisdags kväll gick Stanley Bar ett kvallopp inne på Axevalla. Han kördes av Per Johansson (ägs av Pers sambo Jeanette Karlsson) och lunkade i mål på 1.21,4/2140 meter med gott om krafter i behåll.
- Hän kändes fräsch och fin på alla sätt, berättar Per Johansson för axevalla.se
Direkt efter kvalloppet gick Stanley Bar in i träning hos Åke Svanstedt igen och följde med denne hem till Bjertorp på kvällen.
- Nu får han träna på där ute. Jag skulle kunna tänka mig att han har 5-6 veckor kvar till sin comeback, säger Per Johansson.
Senast den nu sjuårige Stanley Bar startade var i en V75-final på Färjestad den 1 juli i fjol.
- Han har haft problem med ett framknä. Först fick han en inflammation i det och sedan en spark på det. Han var faktiskt illa däran ett tag, så vi är glada och tacksamma att han är tillbaka, fortsätter Per.
Stanley Bar har vunnit 10 av sina 26 starter och tjänat 658 500 kronor. Inte mindre än fyra gånger har han segrat i rikstotol"

Inte illa va!? 658 500 kronor är en del... En bild från hans glans dagar:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar