lördag 11 februari 2012

Oavsiktlig bloggpaus

Har som blivit lite utav en bloggpaus. Inte helt avsiktigt dock, har hänt en massa i mitt liv och det har varit rätt kaos. Dock inget jag vill gå in på mer här, är rätt mycket bättre nu så!

Har ridit en massa i veckan! Bara Nexus dock! I måndags och i tisdags var vi på banan respektive i skogen och busade. Han var trevlig och fin under de dagarna, lite småtjurig någon gång. I onsdags red vi lektion på SURF i dressyrgruppen. Var dock bommar och småhinder på schemat vilket bara är bra för honom eftersom han inte hoppar så direkt mycket i vanliga fall och tycker det är jättekul! Ska rida med honom där nästa vecka och veckan efter det. Ska även hoppträna lite på söndagar för Rebecka vilken blir kanonkul!

Idag var det ridklektioner som vanligt. Eleverna fick träna rakriktning eftersom det är väldigt svårt att göra på ett bra sätt. Mycket lärorik för många tror jag! Hoppas de fick ut något utav det iaf! Fick sällskap till Nexus utav Angelica också. Nexus vilade idag så det blev bara en massa pyssel. Helgen blir ganska hästlös men ändå full av häst! Ska på ULK-kurs med Linnea och sen på ridsportsgalan imorgonkväll! Kommer bli superkul!


1 kommentar: